Kompetenceudvikling

FIP i finansiering - marts 2021

På FIP-kurset blev der holdt oplæg om teknisk analyse i forbindelse med aktiehandel, mål og tematikker for det fagdidaktiske modul i finansiering samt orientering om sommereksamen og SOP. 

 

Oplæg

Hvad er indholdet på det fagdidaktiske modul i finansiering? Hvilke overordnede mål og tematikker er der for modulet, som blev afviklet i november 2020. 

v. Dina R. Asmussen, Niels Brock Innovationsgymnasiet 

Introduktion til den tekniske analyse, som han selv benytter når han til daglig handler aktier. Derudover introduceres til to forskellige fremgangsmåder at investere på - langsigtet køb og behold og handel i momentum ved brug af teknisk analyse

v. Uffe Dreiser, U.D. Financial Consulting, Aktieakademi.dk

Orienteringspunkter. Finansiering i SOP - statistik fra sommereksamen 2020, orientering om eksamen

v. Troels Finjord Højberg, fagkonsulent

Siden er opdateret 15. april 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.