Kompetenceudvikling

FIP i dansk - februar 2023

Her kan du finde programmet for FIP-kurset i dansk for hhx og merkantil eux, der blev afholdt på Aarhus Handelsgymnasium i februar 2023. 

Du kan finde det fulde program her øverst på siden.

 

FIP-kursets indhold

Dette års FIP havde fokus på dansk i overgangen fra grundskole til gymnasium med oplæg v. læringskonsulent Pernille Tjellesen og fagkonsulent Sara Krogh.

Derudover var der et oplæg om sproglige øvelser v. lektor Lykke Holm Larsen, Niels Brock og indeholdt en præsentation af tanker bag og indhold i et danskfagligt øvelsesmateriale udarbejdet til gymnasiet af Arbejdsgruppen om formalsproglighed i gymnasiet nedsat af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Kristiane Hauer, ph.d. og ekstern lektor på DPU, holdt oplæg om litterær dybdelæsning – om potentialer og udfordringer ved fordybelse i læsning.

Til slut var der erfaringsudveksling om den merkantile profil i dansk samt øvrige spørgsmål til faget.  

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.