e-inspiration

Hvad kan praksisfaglighed være? Hvordan kan lærere og ledere i folkeskolen igangsætte arbejdet med praksisfaglighed, og hvordan kan de samarbejde med erhvervsuddannelserne om det?

I juni 2018 blev der indgået en aftale om styrket praksisfaglighed i folkeskolen. Som del af aftalen gennemføres udviklingsprojektet ”Praksisfaglighed i skolen”, hvor 50 folkeskoler og erhvervsskoler arbejdede med at udvikle og afprøve de anvendelsesorienterede, praksisfaglige og erhvervsrettede elementer i undervisningen og i fagene i udskolingen i folkeskolen.

e-inspirationsmaterialet herunder har samlet projektets erfaringer i forhold til viden om, eksempler på og inspiration til arbejdet med praksisfaglighed.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.