Redskab

Vejen videre med folkeskolereformen

Podcastserien Vejen videre med folkeskolereformen sætter fokus på folkeskolereformen fra 2014. Hvordan er arbejdet med reformen gået? Hvilke erfaringer har skolerne gjort sig?

Reformen af folkeskolen i 2014 blev startskuddet til et stort udviklingsarbejde på landets skoler med at få indført reformens mange elementer i hverdagen. Hvordan er arbejdet gået? Hvilke erfaringer har man gjort sig, hvilke udfordringer er man stødt på, og hvordan er reformens ambitioner blevet omsat til praksis?

I podcastserien ”Vejen videre med folkeskolereformen” stiller vi skarpt på de væsentligste resultater fra følgeforskningsprogrammet til folkeskolereformen, og vi besøger en række skoler for at høre om det konkrete implementeringsarbejde.

 

Podcasten er tilrettelagt af VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd og produceret af Velovervejet Lyd og Summarium. Børne- og Undervisningsministeriet har bestilt og finansieret podcasten.

Du kan finde alle rapporter fra evaluerings- og følgeforskningsprogrammet til folkeskolereformen under viden og forskning på emu.dk her. 

Og du kan finde de to rapporter fra VIVE, som størstedelen af podcastserien bygger på her: