Redskab

Podcast: Inspiration til fagligt løft

Efter hjemsendelser og nødundervisning kan der være behov for at styrke elevernes faglige udvikling i fx udvalgte fag eller for enkelte elever. Men hvordan kan du som lærer arbejde med fagligt løft i din undervisning? Det sætter denne podcastserie fokus på.  

I fire episoder kan du høre om, hvordan fire lærere arbejder med forskellige indsatser, der alle har til formål at sikre et fagligt løft. Det er indsatser, der kan bruges på alle klassetrin og i alle fag.

Lærerne fortæller i podcasten, hvordan de tilrettelægger, gennemfører og evaluerer undervisning med indsatsen. De fire indsatser er:

  • Co-teaching
  • Intensive læringsforløb
  • Makkerlæring
  • Undervisning i mindre grupper

Lyt til episoderne nedenfor eller find dem i din foretrukne podcast-app.

Siden er opdateret 19. maj 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.