Redskab

Kompetenceorienteret naturfagsundervisning i grundskolen

Lyt til denne podcastserie og få viden om og inspiration til kompetenceorienteret naturfagsundervisning, når både forskere og praktikere deler ud af deres erfaringer og indsigter.

I denne podcastserie på tre episoder kommer du helt tæt på, hvad det vil sige at undervise kompetenceorienteret i naturfag med udgangspunkt i ny naturvidenskabelig forskning.

Kompetenceorienteret naturfagsundervisning er en tilgang, som kan styrke elevernes evner til at forstå og reflektere over naturfaglig viden og metoder. Centralt i tilgangen er en høj grad af autentiske problemstillinger, elevstyring og en problembaseret undervisning.

Denne podcastserie i tre afsnit har til formål at understøtte dig og dit fagteam i udviklingen af kompetenceorienteret naturfagsundervisning, som tager afsæt i ti temapakker om ny og spændende forskning. Med temapakkerne får du konkret inspiration til at bringe ny forskningsviden i spil i undervisningen fra 1.-9. klasse.

Lyt til episoderne nedenfor, eller find dem i din fortrukne podcast-app.

Find yderligere inspiration i Viden Om – Kompetenceorienteret naturfagsundervisning i grundskolen.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.