Brobygning og introkurser

Introduktionskurser og brobygning kvalificerer elevernes valg af ungdomsuddannelse.

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Få viden om og inspiration til, hvordan du kan arbejde med introduktion til ungdomsuddannelserne i din undervisning gennem blandt andet virtuelle forløb. Du kan også få tips til, hvordan du tilrettelægger din undervisning, så du styrker elevernes kendskab til ungdomsuddannelser og refleksioner om ungdomsuddannelsesvalg.

 

Samtaler om uddannelse

Lærere og vejledere kan med fordel henvise til materialer fra projektet Ditbarnsfremtid, der anviser konkrete handlemuligheder for voksne, som ønsker at støtte de unges valg af uddannelse. Materialet består af artikler, en podcastserie, videoer og elevopgaver.

Du finder materialer fra Ditbarnsfremtid her på emu.dk

Byg bro til ungdomsuddannelserne

Siden er opdateret 19. marts 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.