Redskab

Upload jeres bidrag til konkurrencen

Der er desværre lukket for indsendelse af videoer til Cybermissionen 2023.
 

Du har stadig mulighed for at se og bruge læringsmaterialet: 

 

Husk at orientere forældrene

Underviser du i grundskolen opfordrer vi til, at forældrene orienteres om konkurrencen og om, muligheden for at eleverne, som en del af undervisningen optræder i en video, der sendes ind til ministeriet og Rigspolitiet. Vær opmærksom på, at når eleverne er under 15 år, er forældrene det databeskyttelsesretlige subjekt og derfor er det dem, der skal godkende at videoer, hvor deres børn deltager sendes ind til konkurrencen.

Videoerne vil efter upload ikke blive offentliggjort og er udelukkende synlige for udvalgte personer som indgår i dommerpanelet. I grundskolekonkurrencen vil det være repræsentanter fra STIL og hos Rigspolitiet. I konkurrencen for ungdomsuddannelser vil det være repræsentanter fra STIL og CyberSkills (Aalborg Universitet).

Vinderne af konkurrencen vil blive kontaktet særskilt og spurgt om tilladelse forud for en eventuel offentliggørelse af deres video.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.