Redskab

Upload jeres bidrag til konkurrencen

Her uploades konkurrencebidrag til Cybermission. 

Klik på linket her og upload jeres bidrag til Cybermissionen

fm.emu.dk

 

For at indsende videopræsentationer til Cybermissionen skal du være tilmeldt konkurrencen.

 

Er du endnu ikke tilmeldt konkurrencen?

Så kan du gøre det her:

Tilmeld dig Cybermissionen - grundskolen
Tilmeld dig cybermissionen – ungdomsuddannelserne

 

Når du tilmelder dig konkurrencen, modtager du en mail med et brugernavn og en adgangskode, som giver dig mulighed for at uploade elevernes præsentationer. Tilmelder du dig før den 1. november modtager du først dine login-oplysninger umiddelbart efter den 1. november. Tilmelder du dig efter den 1. november går der cirka to døgn fra du tilmelder dig, til du modtager dine login-oplysninger, da vi verificerer hver bruger manuelt.

 

Du kan tilmelde dig konkurrencen indtil den 1. december 2021 (obs. efter den 22. november udsender vi ikke længere fysiske materialer).

Mulighed for upload af elev-præsentationer lukker den 1. december kl. 23:59

 

Husk, at orientere forældrene

Underviser du i grundskolen opfordrer vi til, at forældrene orienteres om konkurrencen og om, muligheden for at eleverne, som en del af undervisningen optræder i en video, der sendes ind til ministeriet og Rigspolitiet. Vær opmærksom på, at når eleverne er under 15 år, er forældrene det databeskyttelsesretlige subjekt og derfor er det dem, der skal godkende at videoer, hvor deres børn deltager sendes ind til konkurrencen.

Videoerne vil efter upload ikke blive offentliggjort og er udelukkende synlige for udvalgte personer som indgår i dommerpanelet. I grundskolekonkurrencen vil det være repræsentanter fra STIL og hos Rigspolitiet. I konkurrencen for ungdomsuddannelser vil det være repræsentanter fra STIL og CyberSkills (Aalborg Universitet).

Vinderne af konkurrencen vil blive kontaktet særskilt og spurgt om tilladelse forud for en eventuel offentliggørelse af deres video.

Siden er opdateret 14. juli 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.