Forløb

Lærervejledning og lektionsplan

Her finder du en lærervejledning samt et bud på en lektionsplan, som du kan bruge i dit arbejde med Cybermissionen. Lærervejledningen og lektionsplanen er vejledende og skal ses som inspiration til forløbet.

© Styrelsen for It og Læring

Lærervejledningen og lektionsplanen er samlet i ét dokument som du kan læse og downloade ovenfor. Du finder en version til henholdsvis mellemtrinnet og en til udskolingen.

Til hver af de syv cases, som fremgår nederst i lærervejledningen, er der lavet missioner som eleverne skal løse. Missionerne er lavet i arbejdsark, som kan printes og deles ud eller tilgås virtuelt.

Hent syv arbejdsark med cases og missioner 

Siden er opdateret 05. oktober 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.