Forskning og viden

Inspirationsmaterialer til styrkede læringsmiljøer i fagundervisningen

Konkrete idéer til, hvordan fagprofessionelle kan arbejde med inkluderende læringsmiljøer. Inspirationsmaterialerne dækker fem fag på udvalgte klassetrin. 

Omfattende inspirationsmaterialer giver forslag til konkrete indsatser, metoder og redskaber i fem udvalgte fag og klassetrin.

Formål

Formålet med materialet er at give indspark til, hvordan du som fagprofessionel i folkeskolen i praksis kan bidrage til at udvikle inkluderende læringsmiljøer i fagundervisingen.

Inspirationsmaterialerne er udarbejdet til fem udvalgte fag og klassetrin og indeholder konkrete idéer til undervisningsforløb samt refleksioner over didaktik i de specifikke fag og på de relevante klassetrin.

Faktaoplysninger

Projektet er gennemført af Deloitte og inspirationsmaterialerne er udviklet og skrevet af Deloitte i samarbejde med forfattere fra professionshøjskoler og læringskonsulenter fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Materialet er udarbejdet på baggrund af spørgeskemaundersøgelser og casestudier

Som led i projektet er der i perioden 2015-2018 udarbejdet seks praksisrettede inspirationsmaterialer, der omsætter forskning samt surveys og casestudier gennemført blandt landets skoler.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.