Nyhed

Samarbejde med forældre om sproglig udvikling og forebyggelse af læsevanskeligheder

Ny videns- og inspirationspakke til samarbejdet med forældre om sproglig udvikling og forebyggelse af læsevanskeligheder.

På billedet ses en oversigt over det samlede indhold i materialet
© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

I videns- og inspirationspakken kan fagprofessionelle i sundhedspleje, dagtilbud og skole finde inspiration til, hvordan de kan samarbejde med forældre med læsevanskeligheder om at skabe et sprog- og skriftsprogsmiljø i hjemmet, der understøtter deres børns kommunikative samt sproglige og skriftsproglige udvikling.

I materialet finder du pakker til alle tre faggrupper, som indeholder guides og videoer, der kan understøtte samarbejdet med forældrene.

Find det samlede materiale her

 

 

Baggrund

Samarbejde med forældre om sproglig udvikling og forebyggelse af læsevanskeligheder  er et af resultaterne af Mål 1 ”Styrke opsporingen og vejledningen af personer med læse- og skrivevanskeligheder” i Ordblindeaftale II De næste skridt for at styrke ordblindeområdet for børn, unge og voksne.

Læs mere om aftalen | uvm.dk

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.