Nyhed

Nye film om dine fag og faghæfter

I 16 korte film med fageksperter og lærere kan du nu finde inspiration til din undervisning. Se med og få ideer til, hvordan du kan arbejde med dine fag og dine faghæfter – både i den daglige undervisning og i årsplanlægningen. 

© Børne- og Undervisningsministeriet

Hver film udfolder nogle af de centrale spørgsmål og fokusområder, som indgår i fagets læseplan og undervisningsvejledning. Samtidig giver hver film bud på, hvad der gør det enkelte fag afgørende i skolens samlede dannelsesopgave. 

Find filmene til dine fag her: 

Faghæfterne samler folkeskolens formål, Fælles Mål, læseplan og undervisningsvejledning for de enkelte fag. I de reviderede læseplaner og vejledninger er der desuden tilføjet flere nye elementer, bl.a. et afsnit om fagets identitet og en række refleksionsspørgsmål, der kan give inspiration til undervisningen. 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.