Nyhed

emu-respons: Nyt fagligt vejledningsforum på emu.dk

Alle undervisere i grundskolen kan få vejledning fra læringskonsulenterne om fag og prøver på nyt vejledningsforum på emu.dk. Fra mandag den 6. januar 2020.

I det nye år vil Børne- og Undervisningsministeriets læringskonsulenter svare på spørgsmål om folkeskolens fag og prøver på emus nye faglige vejledningsforum, emu-respons. Hvert fag får sin egen gruppe, hvor du som underviser kan stille spørgsmål. Du kan også læse svar på spørgsmål stillet af andre brugere. 
Spørgsmålene kan fx handle om, hvordan undervisningen bedst muligt tilrettelægges, forståelse af fagenes mål og læseplan, lovgivning inden for fagene, prøvernes regler eller forberedelserne op til prøverne.

For beskikkede censorer

Hvis du er statsligt beskikket censor i et af folkeskolens fag, har du adgang til den lukkede gruppe inden for det fag, du er censor i. Her kan du finde centrale dokumenter, have dialog med de øvrige censorer og få vejledning af læringskonsulenterne i faget. Grupperne erstatter de tidligere konferencer for beskikkede censorer på SkoleKom. 

Du kan fortsat finde fælles mål, læseplaner, undervisningsvejledninger samt viden- og inspirationsmaterialer inden for fag og tematikker på emu.dk og de aktuelle prøvevejledninger, regler om anvendelse af hjælpemidler med mere på uvm.dk/fp

emu-respons lanceres mandag den 6. januar kl. 12.00, hvor det nye vejledningsforum findes via emu.dk og på respons.emu.dk
 

Siden er opdateret 01. oktober 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.