Lexin Billedtema

Lexin Billedtema er en interaktiv billedordbog med illustrationer, tekst, lyd og animationer. Ordbogen indeholder ca 1900 ord oversat til en række sprog samt en serie brugervenlige ordbøger for indvandrere.

Lexin Billedtema er en flersproglig interaktiv lyd- og billedordbog, som er beregnet til at understøtte indlæring af dansk. Programmet tilbyder ca. 1900 illustrerede ord, der er fordelt på 31 temaer som familie, kroppen, mad, hus, sport, skole med mere. I flere af temaerne er der yderligere op til fem undertemaer.  Billedordbogen indeholder dansk, engelsk, nynorsk, svensk samt en lang række minoritetssprog.

 

Sprog i ordbogen

 
 
  

  Kreditering

  Billedtema er et samarbejde mellem Sverige, Norge og Danmark. Lexin Billedtema er udviklet i Sverige af Myndigheten för skolutveckling, Avdelningen för utveckling. Den danske version er udviklet af Styrelsen for It og Læring for Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration.

  Find hele den interaktive billedordbog her

  Siden er opdateret 03. september 2019 af emu-redaktionen
  Rettigheder:

  Rettigheder

  Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - BY/NC/SA Navngivning / Ikkekommercielt / Del på samme vilkår. http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/dk/.
  Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
  Billeder, videoer og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme
  Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.