Forskning og viden

Sådan kan du styrke kursisternes vedholdenhed

Få inspiration til at synliggøre progression, og få ideer til at arbejde med evaluering og feedback samt undervisningsdifferentiering.

EVA har udarbejdet et katalog, der præsenterer metoder og værktøjer til at styrke voksnes vedholdenhed. EVAs udgivelse bygger videre på viden om voksenpædagogik og fagdidaktik, som er et solidt fundament for at styrke vedholdenhed. Du får viden om, hvad du kan arbejde med for at styrke vedholdenhed, og det giver dig helt konkrete idéer til, hvordan du kan gøre i din undervisning. Du kan blandt andet styrke deltagernes vedholdenhed ved at gå i dialog om deres mål og læringsbehov, synliggøre og understøtte progression og ved at arbejde dynamisk med balancen mellem udfordring og støtte.

Hele temaet 

Find EVAs tema om 'Voksne og vedholdenhed' på eva.dk

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.