Artikel

DMN - Danmarks Matematikvejleder Netværk

DMN -Danmarks Matematikvejleder Netværk er et netværk organiseret i et samarbejde mellem Læreruddannelserne, CFU og Danmarks Matematiklærerforening.

På hjemmesiden Matnet.dk findes bl.a. en række optagelser fra DMNs webseminarer, som kan have interesse og være relevante for FVU-undervisere.

Danmarks Matematikvejleder Netværk er igangsat af Børne- og Undervisningsministeriet i et samarbejde mellem Læreruddannelserne, CFU og Danmarks Matematiklærerforening.

Netværket henvender sig primært til matematiklærere på grundskoleniveau, som har fået tildelt en vejlederlignende funktion, men på deres site

Matnet.dk indeholder en række faglige materialer med relevans for FVU-området.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.