Identitet, læreplaner og vejledninger

Fagets identitet, læreplaner og vejledning for engelsk på FVU.
 

Identitet

Engelsk er et færdighedsfag, vidensfag og kulturfag. Faget beskæftiger sig med engelsk sprog i en globaliseret verden. Faget omfatter anvendelsen af engelsk sprog som alment kommunikationsmiddel i tale og skrift med transferværdi til job, uddannelse, privat- og samfundsliv.

Faget er målrettet deltagere, som har behov for at styrke deres basale færdigheder i engelsk i forhold til job, uddannelse, privat- eller samfundsliv. Faget har et praksisnært fokus.

 

Formål

Formålet med undervisningen i FVU-engelsk er, at deltageren tilegner sig basale funktionelle strategier, der styrker deltagerens kommunikative færdigheder, således at deltageren kan forstå talt og skrevet engelsk og kan udtrykke sig mundtligt og skriftligt i forhold til job, uddannelse, privat- og samfundsliv. Undervisningen skal desuden give mod på læring og tage udgangspunkt i deltagerens behov.

 

Læreplan og vejledning

Trin 1-4 (retsinformation.dk)

Undervisningsvejledning pr. september 2020 (uvm.dk)

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.