Prøver og eksamen

Information om prøver og evaluering i forhold til det faglige tema. Prøveformerne i motor og mekanik er portfolioprøve og praktisk prøve over én arbejdsdag. FGU-institutionen skal beslutte, hvilken prøveform der skal gælde for det enkelte værksted.

FGU - prøver og eksamen - faglige temaer

På FGU er der løbende fokus på progression i den enkelte elevs forløb mod uddannelse og beskæftigelse,

Prøverne i FGU er praksisorienterede lokalt stillede prøver.

Til hvert fagbilag er der udarbejdet en prøvevejledning, der udfolder, forklarer og eksemplificerer fagbilagets bestemmelser om prøverne.

Find yderligere information her:

FGU - eksamen - Praktisk prøve over én dag

I denne film kan du blive klogere på den praktiske prøve på én dag, og du kan se et eksempel på, hvordan den praktiske prøve på én dag kan se ud på FGU.

© Børne- og Undervisningsministeriet
FGU - prøve - en dag - eksempel (december 2019)

FGU - eksamen - portfolieprøven

Portfolioprøve

I denne film kan du blive klogere på portfolioprøven, og du kan også se et eksempel på, hvordan en portfolioprøve kan se ud på FGU.

© Børne- og Undervisningsministeriet
FGU - prøve - portfolio - eksempel (december 2019)
Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.