Artikel

Film om to forløb: "Mennesker" og "Bilen"

Se materiale fra Danmarks Læringsfestival 2021, hvor lærere præsenterede deres praksisbaserede undervisningsforløb med titlerne ”Mennesker – skæve eksistenser” og ”Bilen som transportmiddel”.

Forløbet ”Mennesker – skæve eksistenser” er opbygget omkring et fælles samarbejde med Thisteds sociale værested og brugerne af værestedet. Fagene dansk, matematik, naturfag og engelsk indgår i forløbet.

I forløbet ”Bilen som transportmiddel” får eleverne til opgave at arbejde med, hvilke muligheder der er for en mere fleksibel transportform, når man bor i Udkantsdanmark. Bl.a. skal eleverne lave et fælles indkøb af en gammel bil.  

Begge forløb har fået tilskud fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitets pulje 2020 til praksisbaserede undervisningsforløb i agu.

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Se slides fra oplæg: Mennesker (PDF) og Bilen (PDF).

 

Kreditering

Præsentationerne er fra Danmarks Læringsfestival online 2021, hvor journalist og uddannelsesredaktør på Politiken Jacob Fuglsang var moderater på oplæggene.

Annelise Bedsted Dige og Helle Nielsen fra FGU Nordvest fortæller om forløbet ”Mennesker – skæve eksistenser”.

Anne Marie Kjærsgaard Petersen og Birgitte Tremlett fra FGU Trekanten som fortæller om forløbet ”Bilen som transportmiddel”.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.