Artikel

ERP-Systemer – Ressourcer

Videncenter for Digital Handel har udviklet en enkel simulering af et ERP-System til anvendelse i undervisningen.

Forstå-ERP.dk – Ressourcer

ERP-Systemerne udvikles hele tiden, får flere funktioner og bliver mere automatiserede. Derfor har Videncenter for Digital Handel udarbejdet en simulering af et ERP-System, der skal hjælpe eleverne med at få en helhedsforståelse af, hvor vigtigt et ERP-System er for en virksomhed, og hvad virksomhedens medarbejdere bruger ERP-Systemet til i deres daglige arbejde.

ERP kontoplan
ERP kontoplan
© Videncenter for Digital Handel

I materialet får eleverne indblik i modulerne finans, debitor, kreditor og varelager. Eleverne kan se data i modellen "mini-ERP" og kan få svar på deres spørgsmål om ERP.

Eleverne kan arbejde med quizzer og prøve "en dag på kontoret" som elev i en virksomhed. Quizzerne er selvrettende, og der er udarbejdet en uddybende lærervejledning til materialet.

Materialerne kan tilgås uden login og findes på hjemmesiden "Forstå-erp" her.

Kreditering

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Kontor for Erhvervsuddannelser

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.