Nyhed

Emu-respons på eud

Emu-respons er en for erhvervsuddannelserne ny digital platform til grundfagene afsætning, dansk, erhvervsinformatik, matematik, naturfag, samfundsfag, teknologi samt til grundforløbets 1. del.

Emu-respons skal gøre det lettere for landets erhvervsskolelærere- og ledere at modtage faglig rådgivning om fagenes indhold, tilrettelæggelse og prøver. Fagkonsulenten kan via emu-respons besvare flere spørgsmål i ét samlet svar, offentliggøre hyppigt stillede spørgsmål samt udsende målrettet og aktuel viden og information.
 

Spørgsmål til styrelsen

Det er muligt at stille spørgsmål til fagkonsulenter og pædagogiske konsulenter i grundfag, erhvervsfag samt i grundforløbets 1. del. Spørgsmål og svar, der vurderes til gavn for mange brugere, vil blive synliggjort på platformen.
 

Inspiration

På emu-respons er der mulighed for at dele erfaringer om faget til inspiration for kollegaer. Det kan for eksempel være en idé til et projekttema, hvordan elever har arbejdet praksisnært i et fag eller om erfaringer om brug af en særlig pædagogisk/didaktisk metode.

 

Log på emu-respons

Du kan logge på emu-respons.dk her 
Det kræver UNI-login at logge på platformen, og siden er dermed ikke tilgængelig for offentligheden. 

 

Introduktion til platformen

Sådan opretter du dig som bruger

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Sådan du kommer godt i gang med at bruge platformen.

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Siden er opdateret 20. juni 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.