Nyhed

Introkursus for nye og nyere matematiklærere på EUD

Kom med, når fagkonsulenten for matematik på erhvervsuddannelserne afholder introkursuser for nye og nyere matematiklærere.

I efteråret 2022 kom en ekspertgruppe om matematik med en række anbefalinger til, hvordan man kan styrke matematikfaget på tværs af grundskoler og ungdomsuddannelser. Én af disse anbefalinger var blandt andet, at indføre et introkursus for nye matematiklærere på erhvervsuddannelserne.

Fagkonsulenten for matematik afholder nu to introkurser for nye og nyere matematiklærere på erhvervsuddannelserne. Indholdet vil være det samme på begge kurser. 

På introkurserne møder deltagerne fagkonsulenten, som vil introducere lærerne til relevante love og bekendtgørelser. Der vil være mulighed for at netværke, arbejde med erhvervsuddannelsesdidaktik, samt prøverne i faget.

Formålet med introkurset er at blive klædt godt på til at kunne undervise i faget på erhvervsuddannelserne.

 

Målgruppe

Introkurserne henvender sig til alle nye og nyere matematiklærere på erhvervsuddannelser uanset niveau og uddannelser, også dem som underviser i matematik på grundforløbet på eux.

 

Tilmelding 

Læs mere om introkurserne og tilmeld dig på emu.dk: 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.