Guide til at styrke dine elever

Du finder inspiration til at arbejde med helhedsorienteret undervisning gennem denne guide.

Om guiden

Guiden er til dig, som ønsker at arbejde ressourceorienteret og anerkendende med dine elever. Derudover at give dem optimale udfordringer, og dermed sikre dem de bedst mulige resultater på grundforløbet.

Du får inspiration til at arbejde med elevernes styrkesider og til at indrette din undervisning helhedsorienteret. Målet er at styrke elevernes faglige, sociale og studiemæssige kompetencer, så de efterfølgende kan gennemføre et hovedforløb.

Der er inspiration til at udvikle dine undervisningsmetoder, indretning af lokalet og valg af undervisningsmaterialer, så eleverne oplever, at de lærer mere, og at de arbejder ud fra deres egne styrker. 

 

Anvendelse 

Du kan bruge guiden alene eller sammen med kollegaer til at planlægge undervisningsforløb på grundforløb. Det er muligt at læse guiden i sin helhed eller vælge de afsnit ud, som du finder interessante.

Guiden er udformet så konkret og praktisk, at du kan gå direkte frem efter den, og på en effektiv måde sikre dig, at din planlægning får effektfuld, didaktisk indhold.

 

Kreditering

Guiden er udarbejdet af FastholdelsesTaskforcen. 

Siden er opdateret 08. marts 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.