Forskning og viden

Et erhvervsrettet ungdomsuddannelsesmiljø

Få en trin-for-trin-guide til, hvordan du som lærer eller leder på en erhvervsskole kan udvikle et erhvervsrettet ungdomsuddannelsesmiljø på skolen.

Med den nye erhvervsuddannelsesreform skal erhvervsskolerne skabe attraktive erhvervsrettede ungdomsuddannelsesmiljøer. Denne trin-for-trin-guide giver inspiration til skolernes arbejde. Guiden skal understøtte de aktører, der har til opgave at styrke ungdomsuddannelsesmiljøerne på den enkelte skole.

I guiden beskrives en proces med fire trin, der kan gennemføres hen over et halvt til et helt år, men også over en kortere periode.

Find guiden på eva.dk

 

Kreditering 

Rapporten er udarbejdet af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) i 2015.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.