Arrangementer

Webinarrække: It i afsætning

Deltag i webinarrækken og bliv klogere på, hvordan du kan bruge it i din undervisning i grundfaget afsætning.

Datoerne for webinarrækken er den 30.1.24, 5.3.24, 4.4.24 og 25.4.24.

Der udbydes nu en ny webinarrække, der omhandler brugen af it i grundfagsundervisningen. De tre grundfag i denne omgang er afsætning, samfundsfag og teknologi. Til hvert grundfag tilbydes en webinarrække af 4 webinarer i det enkelte grundfag med en varighed af 90 min. Webinarrækkerne løber fra januar til maj 2024.

 

Målgruppe

Webinarerne henvender sig primært til undervisere i fagene afsætning, samfundsfag og teknologi. I webinarrækken for teknologi vil undervisere i design også kunne få et udbytte.

 

Praktisk information

  • Tid: Datoerne for denne webinarrække er den 30. januar 2024, den 5. marts 2024, den 4. april 2024 og den 25. april 2024 - alle webinarer er fra kl. 14.00-15.30.
  • Sted: Online.
  • Pris: Det er gratis at deltage.

 

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig her på videnscenterportalen.dk og læse mere om programmet for hvert webinar.

 

Dit udbytte

Målet er, at du som deltager udvikler kompetencer til at inddrage it-værktøjer i en grundfagsfaglig, erhvervsfaglig og pædagogisk sammenhæng. Webinarrækkerne vil give dig mulighed for at udvikle og afprøve metoder og værktøjer til det pædagogiske arbejde.

Få mere info om alle webinarerne på videnscenterportalen.dk.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.