Til hjemmearbejdende pædagogisk personale og ledere

I denne tid holder landets dagtilbud kun åbent for nødpasning på grund af Covid-19 situationen, og derfor er mange medarbejdere hjemsendt til andre arbejdsopgaver.

Det kan give jer uventede muligheder for faglig fordybelse i temaer, som I er optagede af i jeres daglige pædagogiske praksis.

Fagligt fokus på...

Praksiskonsulenterne vil i den kommende tid tilbyde inspiration til, hvordan materialerne på emu´en kan anvendes. Med inspirationspakkerne ”Fagligt fokus på…” sætter vi løbende fokus på udvalgte elementer i det fælles pædagogiske grundlag eller på et af læreplanstemaerne. Der vil løbende blive gjort flere "Fagligt fokus på…" tilgængelige. Find "Fagligt fokus på…" : Til hjemmearbejdende pædagogisk personale og ledere i forbindelse med covid-19

Du kan også kontakte en praksiskonsulent, hvis du kunne tænke dig at få en guidet tur rundt på emu Dagtilbud. Vi kan både hjælpe med det store overblik over opbygning og materialer på siden, og med at gå i dybden med konkrete temaer og materialer.

 

Kontakt

I kan ringe til en praksiskonsulent på telefon 30716558.

 

Mere information om Covid-19 til dagtilbud

Hvis I har spørgsmål til lovgivning, nødpasning og lignende, kan I finde mere information på uvm.dk: Information til uddannelsesinstitutioner om coronavirus  

 

Nyhedsbrev

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret på nyheder fra emu Dagtilbud: Få nyhedsbrevet

Siden er opdateret 25. marts 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - BY/NC/SA Navngivning / Ikkekommercielt / Del på samme vilkår. http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/dk/.
Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme
Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.