Redskab

Inspiration til arbejdet med natur, udeliv og science på Bliv NaturligVis

På websiden Bliv NaturligVis finder du spændende og lærerige inspirationsmaterialer om natur, dyr og fisk til børn i 0-6 årsalderen.

Websiden Bliv NaturligVis indeholder inspirationsmaterialer målrettet dagtilbud, som har til formål at understøtte det pædagogiske arbejde med læringsforløb i og om naturen.

Materialerne understøtter pædagogiske læringsforløb med afsæt i læreplanstemaet ’Natur, udeliv og science’.

 

På websiden finder du  

  • Inspirationsmaterialer
  • Læringsforløb
  • Konkrete aktiviteter
  • Plancher

Du kan også booke en frivillig Bliv NaturligVis-formidler helt gratis.

 

Forløbet Ask & Liv flytter ud i naturen 

På websiden finder du fx et forløb udviklet med særlig henblik på at støtte op om de ældste børnehavebørns kommende overgang fra børnehave til skole eller tidlig sfo.

Forløbet hedder Ask & Liv flytter ud i naturen. Læs mere om forløbet på blivnaturligvis.dk. 

 

Om materialet 

Bliv NaturligVis er et samarbejde mellem Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund med støtte fra Nordea-fonden

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.