Redskab

Er kunst en aktivitet eller en leg?

I projekt LegeKunst er legen central for kunsten. Her er både leg, dannelse, kunst, kultur, samskabelse og æstetiske processer kernebegreber.

I projekt LegeKunst laver kunstnere forløb i dagtilbud i samskabelse med forskere og det pædagogiske personale. Forløbene giver samtidig et kompetenceløft til det pædagogiske personale gennem mødet med kunst og kultur i dagligdagen.

På LegeKunsts webside finder du blandt andet podcasts, videoer, en proceshåndbog, modeller for forløb og meget mere. Websiden er primært relevant for dagtilbudsledere og konsulenter i forvaltningen.

Læs mere om projektet og bliv inspireret på legekunst.nu

 

Om Legekunst

LegeKunst er et landsdækkende projekt, som løber i perioden 2019-2023. LegeKunst udspringer og ledes af Kulturprinsen i Viborg og er fulgt af forskning.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.