Konferencer og møder

Konference om dagtilbud af høj kvalitet

Kom til den årlige konference om dagtilbud af høj kvalitet den 2. november. Faglig ledelse og kvalitetsudvikling i dagtilbud er årets tema, og du kan tilmelde dig med enten fysisk eller virtuel deltagelse. Tilmeldingen er nu åben.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer ledere, faglige fyrtårne, pædagogisk personale og konsulenter på området til landsdækkende konference om, hvordan vi gør høj kvalitet i dagtilbud til virkelighed.

Konferencen afholdes tirsdag den 2. november 2021 kl. 9.00-15.45 på ODEON på Odeons kvarter 1, 5000 Odense C.

 

Tema: Ledelse af kvalitet i dagtilbud

Ledelse, der sætter faglig retning for den pædagogiske praksis, og som gør personalets faglige viden aktiv i hverdagens praksis, er afgørende, når man skal sikre eller udvikle den høje kvalitet i dagtilbud.

Sammenhængskraften mellem medarbejdere, ledere og forvaltning har stor betydning for, hvorvidt og hvordan vi lykkes med den opgave.

På konferencen præsenterer forskere og praktikere forskellige dimensioner af den faglige ledelsesopgave og giver eksempler på, hvordan vi kan lykkes ledelse af høj kvalitet i de danske dagtilbud.

 

Fysisk eller virtuel deltagelse

Du kan deltage i konferencen ved fysisk fremmøde eller virtuelt. Oplæg i plenum og en afsluttende faglig talk er fælles for alle deltagere. Herudover er der én række temamøder at vælge mellem for deltagere med fysisk fremmøde, og en anden række temamøder for virtuelle deltagere.

Læs nærmere om oplæggene i programmet øverst på siden. 

Det er gratis at deltage. Der er plads til 300 fysiske og 500 virtuelle deltagere.

 

Sådan tilmelder du dig

Konference med fysisk deltagelse

Tilmeld dig konferencen med fysisk fremmøde her

Tilmeldingsfrist den 24. september.

 

Konference med virtuel deltagelse

Tilmeld dig konferencen med virtuel fremmøde her

Tilmeldingsfrist den 26. oktober

  

Hvis du bliver forhindret i at deltage, bedes du skrive til Inge-Line Olesen på inge-line.olesen@stukuvm.dk.”

 

Kontakt: Inge-Line Olesen

Direkte tlf.: 40 23 60 75
E-mail: inge-line.olesen@stukuvm.dk

Siden er opdateret 01. september 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.