Årets Dagtilbud

Årets Dagtilbud er en pris, der uddeles årligt i et samarbejde mellem Børne- og Undervisningsministeriet, KL, BUPL og FOA. Prisen tildeles et dagtilbud i Danmark, som har en særlig høj kvalitet i det pædagogiske arbejde.

 

Med prisen ønsker Børne- og Undervisningsministeriet sammen med KL, BUPL og FOA at fejre og anerkende det pædagogiske personales store og vigtige arbejde i dagtilbuddene

En daginstitution eller dagpleje kan indstilles til prisen ved, at der udfyldes en online indstillingsformular. Indstillingerne behandles i samarbejde med medstifterne og fagudvalget for prisen. Der har i 2019 været åbent for indstillinger til prisen fra 1. april til 2. juni, og tre nominerede er nu fundet. Årets Dagtilbud 2019 kåres og prisen overrækkes af Børne- og Undervisningsministeriet d. 16.december.

Scroll ned og læs mere om de hhv. nominerede og kårede dagtilbud gennem tiden nederst på siden her.   

For mere information, kontakt: 

Sif Hummelgaard Thomsen 
Fuldmægtig 
tlf. + 45 30 89 77 04 

 

Årets Dagtilbud år for år

Siden er opdateret 02. september 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.