Forskning og viden

Pædagogikken rykker ind i familien

I denne Børn&Unge Podcast kan I møde forsker Lene Schmidt, vuggestuen Corneliusmindevej og høre om forskningsprojektet Pædagogers samfundsmæssige roller i forældresamarbejde.

Et omfattende studie af danske og internationale dokumenter og politikker konkluderer, at hjemmet i højere grad end tidligere opfattes som et læringsmiljø. Pædagoger og forældre forventes at samarbejde om børnenes læring og udvikling.

Der er ikke noget nyt i, at forældre og pædagoger arbejder sammen. Men forældresamarbejdet omtales på nye måder, særligt i forhold til børns tidlige læring, og det har betydning for samarbejdet og de gensidige forventninger.

I podcasten kan I høre mere om projektet. 

Hør podcasten

Pædagogikken rykker ind i familien

Børn&Unge Podcast, BUPL. Varighed: 21,56 min.

Kreditering

Podcasten og det tilhørende diskussionsark er udarbejdet af Børn&Unge Podcast/BUPL, 2017. Forskningsprojektet Pædagogers samfundsmæssige roller i forældresamarbejde (2017) er udarbejdet under ledelse af Lene Schmidt, Center for Pædagogik ved Professionshøjskolen Absalon.

Læs mere om om projektet på BUPL.dk

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.