Forskning og viden

Fyrtårnsinstitutioner - fortællinger fra praksis

I projektet 'Kom med ud' undersøger forskere fra VIA det pædagogiske arbejde med natur og grønne omgivelser i landets mange daginstitutioner.

Et af projektets udgivelser er en praksisopsamling 'Fyrtårnsinstitutioner – fortællinger  fra praksis'. Praksisopsamlingen er baseret på besøg i daginstitutioner med særligt fokus på natur og udeliv i deres praksis året rundt. Materialet kan tilgås på centerforbørnognatur.dk

Læs mere om projektet 'Kom med ud' på Center for Børn og Naturs website

Her kan I blandt andet finde:

  • Otte korte film, som præsenterer viden om og erfaringer med det pædagogiske arbejde med børns udvikling i natur og grønne omgivelser.
  • En kortlægning af  danske daginstitutioner og deres brug af natur.

 

Bag om

I projektet 'Kom med ud', som er en del af Center for Børn og Natur, arbejder forskere med at sikre, at børn i børnehaver og vuggestuer kommer mest muligt ud i grønne omgivelser i forbindelse med det pædagogiske arbejde i alle daginstitutioner i Danmark.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.