Artikel

Lad børneperspektiver være en del af jeres evalueringskultur

Podcast: Hør både forskere og praktikere fortælle om at inddrage børneperspektiver i arbejdet med evalueringskultur i podcasten BØRNEHØJDE.

Podcast - BØRNEHØJDE

En evalueringskultur med børneperspektiver handler om mere end at lave børne-interviews. Det fortæller forsker Anette Boye Koch om i afsnit 2.3 af Podcasten BØRNEHØJDE. Hun giver desuden eksempler på, hvad I skal overveje, når I inddrager børnenes perspektiver.

I kan også høre Børnegården Rundhøj fortælle om, hvordan pædagogiske aktiviteter og lege som ”jobsamtalen” blev skabt og udviklet på børnenes initiativ og i dag spiller ind i Rundhøjs evalueringskultur.

 

Find podcast

BØRNEHØJDE - en faglig podcast om pædagogik og læreplan

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.