Arrangementer

Konference om dagtilbud af høj kvalitet

Kom til vores årlige konference om dagtilbud af høj kvalitet den 8. november. I år er temaet ”Styrket tilsyn som en vej til kvalitetsudvikling”, og du kan tilmelde dig med enten fysisk eller virtuel deltagelse.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer konsulenter, chefer, ledere og pædagogisk personale på dagtilbudsområdet til vores årlige landsdækkende konference om, hvordan vi gør høj kvalitet i dagtilbud til virkelighed. Konferencen afholdes tirsdag den 8. november 2022 i Odense.

 

Årets tema: Styrket tilsyn som en vej til kvalitetsudvikling

Hvordan organiseres og gennemføres et udviklingsorienteret tilsyn, der både kan virke understøttende for den løbende kvalitetsudvikling i dagtilbud og samtidig sikre, at praksis lever op til lovgivningens rammer?

Få inspiration til udviklingen af jeres tilsyn med dagtilbud, fx om samspillet mellem tillid og kontrol, om brug af observationer og anden data til opfølgningen på tilsynet.

 

Tid og sted

Konferencen afholdes tirsdag den 8. november 2022 kl. 9.00-15.30 i ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C.

 

Fysisk eller virtuel deltagelse

Vi afholder konferencen i et hybridformat, så du kan deltage enten fysisk eller virtuelt. Programmet består af plenumoplæg, som også livestreames fra salen til de virtuelle deltagere, og af en række temamøder for de fysiske deltagere samt forhåndsoptagede oplæg for de virtuelle deltagere.

Læs nærmere om oplæggende i programmet, som findes øverst på siden.

Det er gratis at deltage. Der er plads til 300 fysiske og 500 virtuelle deltagere.

 

Sådan tilmelder du dig

Konference med fysisk deltagelse: Tilmeldingsfrist 3. november 2022

Tilmeld dig konferencen med fysisk fremmøde via dette link (conferencemanager.dk) 

Konference med virtuel deltagelse: Tilmeldingsfrist 1. november 2022

Tilmeld dig konferencen med virtuelt fremmøde via dette link (conferencemanager.dk)

 


 

Kontakt: Lene Pedersen

Direkte tlf.: 30 71 65 58
E-mail: lene.pedersen@stukuvm.dk

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.