Artikel

Materialeplatformen og Prøvebanken

Materialeplatformen er et katalog, der gør det nemt for undervisere, studerende og elever at finde netop de læringsressourcer, de har behov for. Prøvebanken giver online adgang til prøve- og eksamensopgaver fra 2010 og frem.

Om Materialeplatformen

Materialeplatformen indeholder beskrivelser af alle typer læringsmaterialer til den danske undervisningssektor, herunder også dagtilbuddene. Læringsressourcerne kan være betalingsmateriale såvel som gratis materiale.

Alle udviklere af læremidler kan ansøge om at blive oprettet som producent på Materialeplatformen.

Som producent får man adgang til primært at registrere materialer under hovedområdet Læremidler. Undervisere kan kun bidrage til hovedområdet Kollega til kollega

Materialeplatformen udvikles og drives af Styrelsen for It og Læring.

 Til Materialeplatformen

 

Hvem kan få optaget materiale  - oplyser om adgang (som producent), kontaktoplysninger mv.

Alle producenter af læremidler kan ansøge om at blive oprettet som producent på Materialeplatformen. Du skal dog være CVR-registreret for at kunne benytte Materialeplatformen som producent, og du logger på med dit virksomheds NemLog-in. 

Så se nærmere her.

 

Prøve- og eksamensopgaver

Prøvebanken giver online adgang til prøve- og eksamensopgaver fra 2010 og frem.

Nye opgaver lægges på tre gange årligt. Maj/juni-terminen gøres tilgængelig i juli, august-terminen primo oktober og december/januar-terminen primo februar.

Adgang til opgavesættene er beskyttet med UNI-login og begrænset til prøveafholdende institutioner under Børne- og undervisningsministeriet.

Find prøve- og
eksamensopgaver til følgende:

  • Folkeskolens prøver
  • Sprogprøver
  • Optagelsesprøve til erhvervsuddannelser
  • Optagelsesprøve til gymnasiale uddannelser
  • Gymnasiale prøver
  • Voksenuddannelser
  • Danskuddannelser
Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.