Kompetenceudvikling

FIP - Religion 2017

Dette års FIP i religion havde særligt fokus på inddragelse af nye medier i den daglige undervisning og til eksamen samt skriftlighed i religionsfaget. 

Oplæg

Fagkonsulent Christian Vollmonds præsentation af de nye læreplaner og programmet for kurset

Oplæg ved Ann-Louise Ljungkrantz om sikhisme, hvordan religionen kan inddrages i undervisningen og hvorfor den er relevant og aktuel at beskæftige sig med for eleverne.

Oplæg ved Rasmus Tranum fra Tørring Gymnasium omkring inddragelse af nye medier (fx hjemmesider og videoer) i den daglige undervisning og til eksamen.

Oplæg om det skriftlige arbejde i religionsfaget i lyset af, de nye muligheder for deltagelse i fx SRP den nye lovgivning har åbnet for.

Siden er opdateret 12. maj 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.