Konferencer og møder

Liveevent: Se med, når Jesper Aagaard gør elever på de gymnasiale uddannelser klogere på digital dannelse og distraktion

Dette liveevent udspringer af forløbsrækken ’Din digitale gæstelærer’, der blev udviklet henover sommeren 2021. De digitale gæstelærerforløb består af videoer eller podcasts, hvor anerkendte fagpersoner og fremtrædende danskere som eksempelvis cand.psych. og lektor på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet Jesper Aagaard formidler et fagligt tema for eleverne. I denne række af liveevents drager nogle af de digitale gæstelærere ud på skoler i Danmark – og du kan se med live.

I det digitale gæstelærerforløb ’Digital dannelse og distraktion’ er Jesper Aagaard gæstelærer i dansk og samfundsfag. Her sætter Jesper Aagaard fokus på at være ung i den digitale tidsalder og inviterer eleverne til at reflektere over digitaliseringens betydning for deres liv. Se med, når dette forløb omsættes til et liveevent, og elever på Egaa Gymnasium i Aarhus Kommune får besøg af Jesper Aagaard og prøver dele af forløbet af på egen krop. 
 
Med liveeventet kan du få inspiration til at anvende forløbet med dine elever. Du kan også se liveeventet sammen med dine elever, så I sammen kan blive inspireret til at gøre brug af dette eller andre digitale gæstelærerforløb i undervisningen.
 
Målgruppen for liveeventet er lærere og elever på de gymnasiale uddannelser (primært lærere, der underviser i dansk og samfundsfag fra 1. til 3.g. på STX, HHX, HTX, HF og EUX).

Læs mere om forløbet med Jesper Aagaard her.

Dato

Den 17. september 2021 

Tid

kl. 12:00 - 13:00 

Sted

Virtuelt

Pris

Gratis

Tilmelding

Se med her.

Siden er opdateret 01. oktober 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.