Kompetenceudvikling

FIP. Historie. Januar 2020

Materiale fra kurset om bl.a. SRP og basal videnskabsteori, om den nye eksamensform, problemorienteret arbejde i faget og inddragelse af computerspil i undervisningen

Fagkonsulent Christian Vollmonds præsentation om SRP og basal videnskabsteori, samt programmet for kurset

Oplæg ved Dan E. Mikkelsen omkring arbejdet med innovation i historiefaget med både teoretisk forankring og konkrete eksempler fra undervisningen.

Præsentation og workshop ved Niels Randbo Back om konkrete erfaringer med den nye prøveform, udarbejdelsen af materialesæt og elevernes oplevelse heraf. 

Præsentation og workshop ved Karen Steller Bjerregaard om det problemorienterede arbejde i faget og hvordan man understøtter elevernes arbejde med selv at opstille problemstillinger.

Præsentation og workshop ved Sune Nielsen omkring inddragelse af computerspil i historieundervisningen.

Siden er opdateret 19. maj 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.