Kompetenceudvikling

FIP - Erhvervsøkonomi marts 2021

Her kan du finde materialer og oplæg fra forårets FIP, som denne gang bl.a. havde fokus på elementær videnskabsteori og metode. 

Gennemgående dias fra kursusdagen v. Troels Finjord Højberg. Orienteringspunkter; statistik fra sommereksamen 2020 i SRP, fokus frem mod eksamen 2021, opdatering af FAQ og eksamensopgaver i erhvervsøkonomi samt generelle orienteringspunkter. 

Oplæg

Præsentation af arbejdsgruppens arbejde og materiale om elementær videnskabsteori og metode, når faget erhvervsøkonomi indgår i flerfaglige sammenspil. I den nye reform er det muligt, at erhvervsøkonomi kan indgå som det ene fag i SRP. Derfor er det også relevant at se på, hvordan man kan anskue fagets videnskabsteori og metode, da det er en del af studieretningsprojektets faglige mål og bedømmelseskriterier (mundtlige prøveform).

Til oplæg om videnskabsteori og metode.

Siden er opdateret 23. april 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.