Nyhed

FIP - Open Call – vil du være workshopholder på FIP-GFK 2021?

Temaet for FIP2021 er ÆSTETIK & UDTRYK. Vi søger kvalificerede workshopholdere, der har lyst til at dele deres vinkel på temaet med fagkollegaer i design og/eller billedkunst.

Vi gentager successen fra 2020 og afholder igen FIP med Billedkunst- og Designlærerforeningens årlige generalforsamlingskursus første torsdag-fredag i marts 2021.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen til 1 eller 2 dags kursus 4. – 5. marts 2021 i Middelfart (tror vi) med middag og overnatning: FIP den første dag – Generalforsamlingskursus aften og den næste dag.  

Send os dit bud på en workshop om æstetik og udtryk
Temaet for årets kursus er ÆSTETIK & UDTRYK – Hvordan arbejder vi med æstetik, sanselighed og smag i vores fag og didaktik? Og da overemnet for alle fipkurser 2021 er skriftlighed og mundtlighed: Hvordan arbejder vi med elevernes mundtlige, skriftlige, visuelle og kunstneriske udtryk?

Dertil søger vi igen workshopholdere, der vil dele deres undervisningsaktiviteter eller forløb inden for temaet – som afsæt for faglig dialog og udvikling i grupper på FIP og generalforsamlingskurset. Og dermed være med til at sætte deres præg på faget og den faglige udvikling.                                                  

Hvis du ønsker at byde ind med en workshop (varighed 1-2 timer, løn AC-takst), så send et skriv på 5-7 linjer med beskrivelse af dit forslag til workshoppens overordnede indhold og aktivitet. Workshoppen skal være en vinkel på temaet ÆSTETIK & UDTRYK.

Deadline: 10.9 2020 til:
Bonnie: bonnie.bay.andersen@stukuvm.dk eller Line: lh@vghf.dk
Navngiv mailen: ”Fipgfk workshop 20/21”

 

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra jer!

Siden er opdateret 13. maj 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.