Konferencer og møder

Grænsen dengang og nu

Emner til undervisningen om Genforeningen 1920 samt det dansk-tyske grænseland i mere bred forstand var til debat og behandling på kurset ”Grænsen dengang og nu” i Flensborg i januar 2020.

Kurset er arrangeret af Foreningen af lærere i samfundsfag, Historielærerforeningen & Tysklærerforeningen for gymnasiet og HF samt Grænseforeningen og indeholder titler som ”Identitet i grænselandet og i undervisningen”, ”Hvordan underviser man i grænsen langt fra grænsen?”, ”det dansk-tyske naboskab” og indeholder også en historisk tur gennem Flensborg by.

Husk pas når Foreningen af lærere i samfundsfag, Historielærerforeningen & Tysklærerforeningen for gymnasiet og HF samt Grænseforeningen afholder kurset ”Grænsen dengang og nu” i Flensborg den 23. og 24. januar 2020. Tilmelding via www.fals.nu.

Siden er opdateret 19. maj 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.