Fysisk og æstetisk undervisningsmiljø (htx)

Få redskaber til et bedre fysisk og æstetisk arbejdsmiljø

gym-undervisningsmiljø-fysiskogæstetisk-formålstekst

Et godt fysisk og æstetisk læringsmiljø skaber bedre sundhed, sikkerhed, trivsel, og læring for eleverne. Undervisningsmiljøloven fastslår, at alle elever har ret til et godt undervisningsmiljø, og at deres stemme skal høres. Gode møbler, frisk luft og en tilpas temperatur i klasselokalet understøtter elevernes trivsel og forudsætninger for at deltage og lære af skoledagens aktiviteter. Også de æstetiske rammer omkring skolen – udsmykningen af klasselokalet og skolens øvrige rum – kan medvirke til, at eleverne har det godt i skolen og bliver inspireret til at lære mere.

Der mange måder at arbejde med det fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på. 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.