FN's Verdensmål

FN's Verdensmål skal frem mod 2030 understøtte arbejdet mod bæredygtig udvikling. 

FN17_tekst til fokus i faget

Verdensmålene består af 17 konkrete mål og 169 delmål. Målene forpligter FN's 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden.

Desuden skal målene sikre, at landene arbejder for at reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og bæredygtig økonomisk vækst. 

Målene har også fokus på at fremme fred og sikkerhed og stærke institutioner samt på at styrke internationale partnerskaber.

 

FN's Verdensmål på emu.dk

På emu.dk er der udarbejdet et tema om FN's Verdensmål, som indeholder inspiration til, hvordan du kan sætte fokus på målene i undervisningen.

Find Verdensmål i undervisningen her

Oversigt over alle verdensmål
© verdensmål.org
Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.