Redskab

Gode samtaler om svære valg

Fem korte videoer stiller skarpt på, hvordan man får taget hul på de samtaler, der støtter et reflekteret uddannelsesvalg. 

De fire videoer er en del af projektet Ditbarnsfremtid. Projektets formål at styrke erhvervsuddannelsernes image og inspirere forældre til at udforske erhvervsuddannelserne. Projektets materialer har fokus på at skabe mere reflekterede samtaler mellem de unge og deres forældre. 

Medvirkende: 

Professor MSO og mor til tre Rie Thomsen

Uddannelsesvejleder Karina Meinecke

Foredragsholder og coach Jamil Mehdi

Chef for unge og uddannelse, Fredericia Kommune Anders Ladegaard

© Ditbarnsfremtid
Rie Thomsen er mor til tre og professor MSO i uddannelsesvejledning. Og så har hun lavet en videohilsen til forældre, der har børn i udskolingen, fordi mange uddannelsesevents og vejledningsaktiviteter er blevet aflyst eller digitale..
© Ditbarnsfremtid
© Ditbarnsfremtid
© Ditbarnsfremtid
© Ditbarnsfremtid

Kreditering 

Ditbarnsfremtid er finansieret af de fem regioner og er blevet til i et samarbejde med en række aktører inden for uddannelses- og vejledningsområdet.

Besøg kampagnesitet Ditbarnsfremtid.dk

Siden er opdateret 03. februar 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.