Konferencer og møder

Temadag i Håndværk og Design - 2. maj

Temadagen handler om en præsentation af faget Håndværk & Design med udgangspunkt i de faglige mål, både på det obligatoriske forløb og i valgfaget og hvordan der arbejdes kvalificeret med disse samt hvilken rolle håndværk og designfaget spiller ift. praksisfaglighed.

Der vil være en ekstern oplægsholder fra Fonden for Entreprenørskab, som bl.a. vil udfolde eksempler fra praksis på hvordan man kan arbejde eksemplarisk med håndværk og design i en kobling med iværksætteri.

Der vil desuden være praktiske workshops, med fokus på designproces, kreativitet og innovation.

Dato
2. maj 2019 kl. 09:00 - 15:00

Sted
Odense

Pris
400

Målgruppe
Lærere, pædagogiske konsulenter i kommuner samt skoleledere der er interesseret i ny viden og praksis i faget håndværk og design, både på det obligatoriske niveau, men også i valgfaget samt praksisfaglighed

Kontakt
laeringskonsulenterne@uvm.dk 

Tilmelding
Læs mere her

Siden er opdateret 24. april 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.