Konferencer og møder

Temadag i håndværk og design 1. marts 2019

Har du bruge for nye input - eller bare inspiration - til dit daglige arbejde med faget Håndværk og Design? Tilmeld dig læringskonsulenternes temadag, som foregår 1. marts i københavn fra 09:00 - 15:00. Temadagen er for ansatte i grundskolen, som har en faglig berøringsflade med faget. Du kan eksempelvis være lærer, pædagogisk konsulent eller skoleleder. 

Temadagen handler om en præsentation af faget Håndværk & Design med udgangspunkt i de faglige mål, både på det obligatoriske forløb og i valgfaget og hvordan der arbejdes kvalificeret med disse samt hvilken rolle håndværk og designfaget spiller ift. praksisfaglighed.

Der vil være eksterne oplægsholdere fra Designefterskolen Skjern og Fonden for Entreprenørskab, som bl.a. vil udfolde eksempler fra praksis på hvordan man kan arbejde eksemplarisk med håndværk og design i en kobling med iværksætteri.

Der vil desuden være praktiske workshops, med fokus på designproces, kreativitet og innovation. Du kan tilmelde dig direkte her.

Praktisk information

Dato:
1. marts 2019 kl. 09:00 - 15:00

Sted:
DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København

Pris:
400 kr.

Målgruppe:
Lærere, pædagogiske konsulenter i kommuner samt skoleledere

Siden er opdateret 02. december 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.