Konferencer og møder

Gå-hjem-møde om praksisfaglighed og valgfag i udskolingen - 4. okt., Odense

Mødet henvender sig til lærere, der skal undervise i valgfag i udskolingen, pædagogiske ledere og konsulenter og andre der er interesserede i ny viden og praksis vedrørende praksisfaglighed og valgfag.

På mødet vil der være fælles oplæg om praksisfaglighed og derefter vælges én af følgende workshops: Billedkunst, håndværk & design, musik eller madkundskab.

På workshoppen bliver de reviderede Fælles Mål og Prøvevejledningen til faget præsenteret. Der vil være mulighed for at se og arbejde med konkrete bud på en årsplan og hvordan man kan arbejde med inkluderende læringsfællesskaber med udgangspunkt i kompetencemålene for faget.

Dato
4. oktober 2019 
kl. 13:00 - 15:30

Sted
Mødecenter Odense: Buchwaldsgade 48, Odense

Pris
Gratis

Målgruppe
Lærere, pædagogiske konsulenter i kommuner samt skoleledere

Tilmelding
Læs mere her

Siden er opdateret 14. august 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.