Konferencer og møder

Forældres rolle i udvikling af børn og unges demokratiske dannelse - 8. okt., Aarhus

Når samarbejde med forældre baner vejen for demokratisk dannelse og medborgerskab.

Alle fagprofessionelle omkring børn og unge spiller en aktiv og væsentlig rolle i børn og unges udvikling af kritisk tænkning, ligesom alle forældre har et naturligt stort ansvar her. Denne konferencedag kommer til at have fokus på, hvordan fagprofessionelle kan bruge forældre som en ressource til børn og unges demokratiske dannelse. 

Programmet byder på to hovedoplæg fra Özlem Cekic og Thomas Nordahl, hvorefter der tilbydes en række forskellige workshops, som vil præsentere viden og praksisnære metoder til det gode forældresamarbejde. 

Der vil i løbet af dagen også være rig lejlighed til videndeling og erfaringsudveksling praktikere i mellem.

Dato
8. oktober 2019, kl. 09:00 - 16:00

Sted
Helnan Marselis Hotel, Aarhus

Pris
Gratis

Målgruppe
Pædagoger, lærere, ledere, forvaltningsansatte og konsulenter, som arbejder i eller med dagtilbud, grundskolen, fritidstilbud eller på ungdomsuddannelserne.

Tilmelding
Læs mere her.

Siden er opdateret 15. august 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.