Oplev Danmarks Læringsfestival 2020 i Bella Center

VR, makerspace, teknologiforståelse, nysgerrighed og dannelse – kom med til Danmarks Læringsfestival den 4. & 5. marts 2020.

© Børne- og Undervisningsministeriet
Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil inviterer til DKLF 2020

Til marts afholdes Danmarks Læringsfestival for syvende gang. Ligesom tidligere år byder Danmarks Læringsfestival på en kæmpe udstilling af digitale og analoge læremidler arrangeret af CFU Danmark samt en faglig stærk konference med oplæg funderet i praksis, forskning og alt derimellem arrangeret af Styrelsen for It og Læring. 

På læringsfestivalen kan du blandt andet opleve:

Mød Ministeren

Byd børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil velkommen, når hun på læringsfestivalens første dag besøger udstillingen og deltager i en paneldebat.

CRAFT, DM i digitale skills

Innovationskonkurrence, hvor elever fra mellemtrinnet og udskoling fra hele landet præsenterer deres innovative og kreative løsningsforslag på problemstillinger fra den virkelige verden. Det kan være reelle problemstillinger fra elevernes egen hverdag, en lokal virksomhed eller en større global problemstilling. Eleverne udvikler løsningsforslag til disse problemstillinger ved at inddrage it som et værktøj.

Pædagogiske projekter

I udstillingen kan du besøge området for pædagogiske projekter, hvor kommuner og institutioner demonstrerer deres projekt hands-on og lader de besøgende ”lege med”.

7 konferencespor, der spænder på tværs af hele undervisningssektoren

Programmet byder på en blanding af danske og internationale keynotes, paneldebatter, workshops, dialog og oplæg, der udforsker, kritiserer, undrer, udfordrer og diskuterer måder, vi gennemfører undervisning og dannelse på i dagens Danmark med og uden digitalisering. Her finder du stof til eftertanke, hvad enten du er leder, praktiker, vejleder eller konsulent inden for dagtilbudsområdet, grundskolen, ungdomsuddannelserne eller voksen- og efteruddannelse.

Tilmelding

Se hele konferenceprogrammet og tilmeld dig på danmarkslaeringsfestival.dk

Siden er opdateret 07. februar 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.