Nyhed

Læringsfestival online 2021

Danmarks Læringsfestival er et årligt tilbagevendende event for alle fagprofessionelle inden for undervisningsverdenen. 2021 er ingen undtagelse, men denne gang bliver festivalen virtuel. Fra den 1. til den 4. marts 2021.

Læringsfestival online 2021 er fire dage med inspiration, idéer til undervisningen og konkrete indspark til undervisere, skoleledelser, pædagoger, konsulenter og andre med interesse for dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelser og voksenuddannelser.

Det hele foregår online, så alle kan logge på og være med.

Læs mere om Læringsfestival online her

Børne- og Undervisningsministeriet har sin egen virtuelle stand, hvor der alle fire dage afvikles online oplæg med en lang række aktuelle og inspirerende temaer inden for ministeriets ressortområde. Der vil være oplæg målrettet fagprofessionelle inden for grundskoler, gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser, FGU, voksen- og efteruddannelse samt for ordblindeområdet.

Læs mere om standen og programmet her

Siden er opdateret 01. oktober 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.